تزریق واکسن سرخجه قبل از هر بارداری

با سلام. میخواستم بپرسم آیا تزریق واکسن سرخجه قبل از هر بارداری لازمه یا برای بارداری اول کافیه و دیگه برای بارداری های بعدی لازم نیست؟ برای بارداری های بعدی با فاصله 7 یا 8 سال به بالا باید دوباره تزریق کرد؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
ابتدا باید آزمایش دهید و اگر ایمنی داشته باشید و سطح آنتی بادی در شما در حد مناسبی باشد نیازی به تزریق مجدد واکسن نیست ولی اگر ایمن نباشید باید تلقیح شود و حداقل ۱ تا ۳ ماه صبر کنید و بعد برای بارداری اقدام کنید. روز خوش