با سلام و سپاس فراوان. دختر من ۲۹ ماهشه من از دو سالگی شروع به از پوشک گرفتنش کردم بعد دو ماه باهام همکاری کرد، اوایل خیلی خوب بود یعنی گاهی خودش میرفت جیش میکرد میومد برای ببخشید مدفوع که خیلی زود میگفت ولی تا حدود دو ماه پیش یکدفعه باز تو خودش جیش میکرد، الان باز گاهی میگه گاهی نصفه شلوارش رو کثیف میکنه، جالب اینه  فقط تو خونه خودمون و حیاط خونه مامانم اینا که باشه جیشش رو نمیگه، مثلا تو خیابون یا خونه کسی مهمونی میگه من واقعا درمونده ام، نمیدونم چیکار کنم نمیتونم کتمان کنم که گاهی کنترل خودمو از دست میدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام

چون 9 ماه هست که اون را از پوشک گرفتید اول از همه پیشنهاد میکنم به دکتر اطفال مراجعه کنید .چون ممکنه عفونت یا مشکلات دیگه جسمی داشته باشه.که این مساله بر بی اختیاری ادرار اثر میگذاره

اگر مشکل جسمی نداشت: باید بدونید که بچه ها در این سن اینقدر مشغول بازی میشن که یادشون میره دستشویی دارند.اینقدر براشون بازی اهمیت داره که خواب و خوراک و استراحت و دستشویی را یادشون میره.بهتر هست شما خیلی خلاقانه و بدون لجبازی اونها را دعوت به دستشویی کنید.مثلا مسابقه بزارید بین خودتون و کودک و مسابقه سرِ زودتر دستشویی رفتن...یا پشت یه قابلمه با قاشق بکوبید که الان زنگ تفریح هست و وقت دستشویی رفتن...

سعی کنید با بازی و نشاط ساعتی یکبار خودتون دستشویی کردن را بهش یادآوری کنید