سلام،

من و همسرم 10 سال اختلاف سنی داریم و متاسفانه ایشان با استناد به این مورد در تصمصم گیری های زندگی تک روی داشته و بر این باورند که به دلیل اینکه از من بزرگتر هستند لزوما تصمیم بهتری می گیرند. در ضمن طالب گونه ای از احترام که بیشتر از حد عادی و با استناد به این میزان اختلاف سن است را دارند.

از طرفی با توجه به موقعیت شغلی و تحصیلی من ( از نظر تحصیلی و شغلی هم رده هستیم تقریبا ) در محل کار در موضع تصمیم گیرنده بودن و مدیریت هستم و این اختلاف رویکرد دلخورم می کند.

از شما راهکاری می خواستم که هم رضایت ایشان جلب شده و هم من کمتر دچار احساس بد ضعیف بودن در منزل شوم.  با سپاس فراوان

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن شغل مدیر بازرگانی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی

در زندگی زناشویی مرد پادشاه است و زن وزیر  هست

اگر بتونید روی این دیدگاه کار کنید بسیار کمک کننده خواهد بود.

بله شما در محل کارتون می توانید یک مدیر موفق باشید اما زندگی جایگاه جنگ قدرت نیست به نظر میرسه شما و همسرتون دچار تعارضی هستید که هسته اصلی این تعارض جنگ بر سر قدرت است در حالی که زن و شوهر در زندگی مشترک مانند یک تیم فوتبال هستند که با پاس کاری و همکاری به خوشبختی  میرسند اگر هر کدام فردگرا باشند این هدف تامین نخواهد شد

تلاش کنید به طور عمد از این جنگ قدرت فاصله بگیرید. و نقش یک وزیر رو برعهده بگیرید و تلاش کنید. نیازهای یکدیگر رو بیابید و تامین کنید به نظر میرسه یکی از نیارهای روانشناختی همسرتون نیاز به احترام هست

چقدر از نیازهای روانشناختی خودتون و همسرتون در این رابطه تامین می شود؟!!

ابتدا لازمه این نیازها شناسایی بشه چون منحصربه فرد هست و در ادامه تامین بشه

به کمک یک زوج درمانگر می توانید به این هدف برسید.