واژن خشک و اقدام به بارداری

با سلام و سپاس بخاطر وقتی که در اختیارمان میگذارید.

من تقریبا یک سال برای بارداری اقدام کردم ولی بی نتیجه بوده. و همیشه بعد از اتمام پریود آروغ میگیرم چند روز خوب میشم و باز یک هفته تا ده روز همین وضعیت دارم. همیشه با این نشانه مطمئن میشم که این ماه هم باردار نمیشوم. و اینکه در چند بار نزدیکی دردی مثل عفونت ادراری سراغم می آید در حالی که روزهای عادی همچین دردی ندارم. مساله دیگه اینکه من بیشتر مواقع واژنم خشکه حتی وقتی که اواسط دوره باشه. این ماه حتی رطوبت خاصی هم ندارم. آیا برای باردار شدن باید حتما ترشح داشته باشیم. و اینکه خوردن رازیانه و سیاه دانه بر باروری تاثیر میگذارد .

پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم
این مسئله ای که گفتید ربطی به باردار شدن یا نشدن ندارد.حتما از نظر گوارشی چک شوید
در رابطه با درد شبیه به عفونت ادراری حتما قبل و بعد از نزدیکی دستشویی برید و مثانه تان راتخلیه کنید .
خیر خشک بودن واژن مانع از بارداری نمیشود
میتوانید از ژل های روان کننده استفاده کنید اما با میزان کم زیر میتواند حرکت اسپرم را کُند کند.
زمان اقدام مصرف رازیانه و هرنوع داروی گیاهی را توصیه نمیکنم