برطرف کردن خشکی پوست صورت

133 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام، من هروقت صورتم‌ رو میشورم احساس میکنم پوستم کشیده میشه، بهم گفتن دلیلش اینه که پوستم کم آبِ است، مدام باید چربش کنم. واسه همین منافذ پوستم باز شده. با وجود اینکه برای بسته شدن منافذ باز یه سری دارو استفاده کردم ولی چون پوستم‌ رو چرب میکنم ، دارو اثر نکرد. از کرم آردن استفاده میکنم. کلافه شدم

دوست دارم از یه کرمی استفاده کنم که خشکیِ پوستم رو برطرف کنه و هم اینکه به پوستم آسیب نرسونه و منافذش بسته بشه. میشه لطفا راهنماییم کنید. ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه‌دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. کرمی که منافذ پوست را ببندد وجود ندارد.  برای بستن منافذ پوست روش های مختلفی مانند: میکرودرم، میکرونیدلینگ، آر اف نیدلینیگ توصیه می شود. از کرم های مرطوب کننده مختلف مانند:  QV,  laroch posay , Atoaderm استفاده کنید.

تجربه شما

خب برای خشکی و کم آبی پوستم چکار کنم؟