مشکل معده بعد از خوردن انار ترش

سلام. یکی دو هفته میشه که انار ترش خوردم و بعد از اون هر وقت معدم خالیه یا مایعات میخورم حتی میوه آبدار حالت تهوع میگیرم و گاها بالا میارم. همیشه باید چیزهای جامد بخورم. الان در دوران شیردهی هم هستم فعلا نمیتونم پیش پزشک برم. خواهشا بگید چیکار کنم؟ تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام .

به نظر می رسد دچار یک التهاب خفیف معده شده اید که بهتر است غذاهای تند و ادویه دار و ترش و اسیدی را از برنامه غذایی حذف کنید . ضمنا غذاها را به وعده های متعدد و کوچک تقسیم نمایید و غذاهای آبکی مانند سوپ و آش و آبگوشت مصرف نکنید