سلام. خانومی هستم 31 ساله مدت هشت ساله از افسردگی و حملات پانیک رنج میبرم، هشت ساله تحت نظر دکترم ولی اونطور که باید خوب نشدم، الان چند ماهیه حالم باز بد شده حملات پانیکم برگشته افسردگیم بدتر شده تو رو خدا کمکم کنین دوتا بچه دارم نمیتونم بهشون برسم نه به وضع زندگیم نه همسرم، همش مریضم احساس میکنم دارم میمیرم بدنم خسته است همش دلم میخواد یه جای آروم پیدا کنم و بخوابم، دوست دارم یکی مواظب بچه هام باشه و من فقط بخوابم ، روح و جسمم داغون شده دیگه ظرفیت این همه درد رو ندارم خسته شدم دارم میمیرم ، انگار کوه کندم انگار زیر آوار موندم دارم له میشم ،چیکار کنم تو رو خدا راهنماییم کنین، میخوام دکترمو عوض کنم من تهرانم اگه دکتر خوبی هم میشناسین معرفی کنین ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 31 شغل خانه دار
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

با سلام، مهمترین راهکار مراجعه به روانپزشک و دریافت درمان مناسب و در صورتیکه برای شما امکان پذیر باشد شروع جلسات رواندرمانی است.