سلام. من شکمم بزرگ شده بود و به پزشک مراجعه کردم و فهمیدم کیست تخمدان ۶ کیلویی دارم از تخمدان راستم و جراحی شدم. طرف چپ هم کیست داشتم. تخمدان راستم رو برداشتند. الان ۳ ماه گذشته من الان ۲۰ روزه حالت پریود دارم ولی نمیشم خیلی درد کمر و تمام حالت های پریود رو دارم هنوزم موقع پریودم نیست و جای تخمدان راستم خیلی درد میکنه. میترسم این هم از دست بدم. ماه پیش سونو دادم کیست نداشتم. میشه بگید چرا وقتی تخمدان رو برداشتن من جاش هنوز درد دارم؟ ممکنه کیست گرفته باشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
تا درد ناحیه جراحی شده کاملا بهبود یابد زمان میبرد پس صبور باشید. استرس نداشته باشید اگر تازه بررسی شدید و کیست نداشتید نگران نباشید. اگر تاخیر دارید باید از نظر تغییرات هورمونی چک شوید و بهداشت را خوب رعایت کنید. روز خوش