همسرم قرص ترامادول مصرف میکنم

سلام خسته نباشید

همسرم  قرص ترامادول ۱۰۰ یاسی رنگ با سیلدنافیل رو‌ برای تاخیری خریده ولی من شک دارم تو رو خدا راهنماییم کنین قبل از این قرص کینگدول مینداخت یعنی معتاد ترامادول شده ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد

سلام خدمت شما دوست عزیز
خیر مصرف قرص ترامادول تجویزی پزشکی برای تاخیر در انزال نیست بهتره از همسرتون بخوایید برای حل مسئله زود انزالی به پزشک متخصص مراجعه کنند و داروی مخصوص این مشکل رو تهیه کنند خود تجویزی دارو به خصوص دارویی مثل ترامادول در دراز مدت اثرات تخریبی داره و بله اعتیاد آور هم هست .