وزن و قد کودک 4 ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 876 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام پسر من چهار سال و سه ماهه هستش وزن تولدش دو کیلو و پونصد گرم بوده و وزن فعلی فرزندم چهارده کیلو هستش قد فعلی فرزندم 104سانتی متر هست. قد خودم 170 و پدرش 184 هستش تمام آزمایش ها رو انجام داده و هیچ مشکلی نداشته فقط به تجویز پزشک فولیک مصرف میکنه. خودم از اینکه پسرم این همه ریز هستش حالم بد شده و همچنین خودش که ضعیف هست. در ضمن به دلیل یک سری مشکلات خانوادگی من طی نه ماه حاملگی هیچ نوع دارو و مکملی مصرف نکردم حتی قرص آهن ساده...به نظر شما چه کاری برای بهتر شدن وضعیت پسرم از من برمیاد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

کودکتون از نظر ژنتیکی امکان بلند قد شدن حتی بیشتر از پدرش را خواهد داشت. اما در حال حاضر (گرچه نمودارها طبیعی است) اما قابل قبول نیست. بایستی در رژیم روزانه کودکتون از مواد مغذی به اندازه کافی (لبنیات-پروتئین حیوانی و گیاهی و کربوهیدرات) استفاده کنید. در این سن میتونید کم کم کودکتون رو با ورزش آشنا کنید که به افزایش اشتها و بلند قد شدن کودکتون کمک میکنه.

تجربه شما

سلام ، آقای دکتر فرمودن برای بلند شدن قد باید ورزش بکنن، چه ورزش هایی قد رو بلند میکنه من هر ورزشی رو میگم یا میگن رو قد تاثیر نداره یا میگن قد رو میسوزونه

@mamanermia

طناب زدن واقعا برای قد بلند شدن خوبه