سلام

خواهر من 6 ماه پیش عقد کرد همسرش از لحاظ قیافه و موقعیت اجتماعی خیلی سرتر از همسر منه ( همسر من الان سربازه و حتی کارم نداره ) ولی من هیچوقت اینو به روی همسرم نیاوردم و همیشه گفتم تو خیلی بهتری و هیچکس برای من تو نمیشه و کارهای اونا ربطی به ما نداره و ما زندگی خودمونو داریم ولی همسرم همش خودشو با اون مقایسه میکنه و سعی میکنه شوهر خواهرمو پیش من و کل خانوادم خراب کنه و بگه کارهای اون اشتباه هست و هر مسئله کوچکی رو بزرگ میکنه و دعوا و دلخوری ایجاد میکنه دو روز پیش هم تو عروسی خواهرم با برادرهای داماد دعوا کرد و ماشینشون رو داغون کرد کلا همسرم خیلی زود عصبانی میشه و توی عصابنیت خیلی فحشهای بدی میده و همش بهانه گیری کرد که شما بین داماداتون فرق میذارین در حالیکه خانواده من خیلی به ما احترام میزارند و حتی من خودم سرکار میرم مادرم با وجود مریضی پسرمو نگه میداره

کلی با همسرم حرف زدم و همه چی رو با خوشی بهش توضیح دادم که اشتباه میکنه و هر کسی جایگاه خودشو داره ولی میگه تو از خانوادت طرفداری میکنی الانم گفته نباید با خانوادت رفت و آمد کنی دیگه واقعا نمیدونم باهاش چیکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر

اینکه همسرتون خودش مقایسه رو انجام میده شاید شما به نظر خودتون حرفی نمیزنید اما شاید رفتاری رو ایشون دیدن یا حس کردن و اینکه فرمودین زود عصبانی میشه که نیاز به آموزش کنترل خشم دارن.در خصوص رفت و آمد هم شاید ایشون روی عصبانیت بودن بهتر هست کمی فرصت بدین و بزارین خودشون آروم تر بشن تفاوت خانمها و آقایون رو رعایت بفرمایید تا انشاالله آروم ترکه شدن مجددا باهاشون صحبت کنید .موفق باشید