سلام خسته نباشید عذر میخوام من تو هفته۱۲ بارداری ام ۳ روز پیش حواسم نبوده و زاج سفید واژینال کردم از اون شب ترشحات لخته ای سبز رنگ ازم میاد و کمردرد بدی دارم آیا این عمل باعث سقط میشه؟ ترشحات قهوه ای هم دارم و به علت لکه بینی دارم شیاف پروژسترون استفاده میکنم..

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم
روی اثرش در سقط شک هست اما در کل در بارداری به هیچ عنوان سر خود از هر نوع دارویی چه گیاهی چه شیمیایی نباید استفاده کنید
حتما به پزشک مراجعه کنید احتمالا باعث ایجاد عفونت شده است و نیاز به درمان هست