استرس و تنش شدید

سلام . وقتتون بخیر .

خواهش میکنم کمک کنید یه راه حل بدید . دارم دیوانه میشم

همش تو استرس و اضطراب و دلهره ام . با کوچکترین صدا یک متر از جا میپرم . همش فکر میکنم یه چیزیم هست کسی سر در نمیاره

از تمام صورت استرس میباره

دائما کف دستام خیس میشه . از وضعیتی که دارم ناراحتم

این موضوع روی گوارشم تاثیر گذاشته بعضی وقتها حس میکنم نفسم داره بند میاد . باور کنید من هیچ وقت اینجوری نبودم

هیچ شجاعتی در خودم نمیبینم . تبدیل شدم به یه آدم ترسو و ضعیف . حالم از خودم بده

بعد از سقطم دیگه نتونستم خودمو جمع کنم . الان از فکر بارداری هم وحشت دارم

یعنی ممکنه یه روزی منم دوباره خوب شم

لطفا لطفا کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و رواندرمانگر

سلام

بله حتما شما بهبود پیدا می کنید لطفا به روانپزشک مراجعه کنید ممکن است نیاز به درمان دارویی یا جلسات مشاوره داشته باشید.