سلام خسته نباشید

سونوگرافی لگن و فولیکول ها رو انجام دادم جهت بارداری جوابش رو براتون مینویسم تا شما چک بفرمایید

رحم با سایز و اکوی پارانشیمال عادی و بدون ضایعه فضا گیر مشهود است.

حفره اندومتر و ضخامت آن ۱۰ میلی است.

در آدنکسها توده پاتولوژیک و در لگن تجمع مایع دیده نمی شود.

مثانه با ضخامت جداری طبیعی بدون توده یا سنگ دیده می شود.

تخمدان راست حاوی دو فولیکول به حداکثر قطر ۱۵ میلی و تخمدان چپ حاوی سه فولیکول به حداکثر قطر ۷ میلی می باشد.

اینها یعنی چی ممنون میشم توضیح دهید

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم

تمامی موارد نرمال هستند

فولیکول تخمدان سمت راست تقریبا سایز مناسبی دارد اما هنوز به سایز مطلوب جهت آزاد سازی نرسیده است.

فولیکول روزی حداکثر 2 میلی متر رشد دارد و اگر مبنا را بر این بگذاریم در دو روز آینده به سایز مطلوب رسیده و آزاد میشود

جهت اقدام بک شب در میان نزدیکی داشته باشید