با سلام خسته نباشید

رفتم سونوگرافی زمان زایمانم رو زده 28 شهریور با مثبت و منفی 10 روز . جنین تو این هفته سفالیک شده.

درد مختصر دارم در زیر شکمم روزی نیم ساعت میگیره بعد تمام میشه . ترشحات رقیق دارم که بعضی اوقات احساس میکنم کیسه آبم نشت کرده ولی ترشحاته. هنوز معاینه لگنی نرفتم. 15 شهریور سونو رفتم که 38 هفته و 1 روز بودم . وزن جنین هم سه کیلو پانصد بود . به نظرتان باید چیکار کنم و کی به معاینه لگنی برم. و چرا زمان زایمانم رو این دفعه این جوری زده بارداری دوم هست و اولی هم طبیعی بود

ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
درد مختصر در این هفته ها طبیعی است ولی اگر شدت آن زیاد شد و فواصل بین دردها کم شد جهت بررسی بیشتر مراجعه کنید.‌ در این هفته باید جهت معاینه لگن و.... مراجعه کنید. من تاریخ اولین روز آخرین قاعدگی شما را نمیدانم پس با پزشکتان در مورد زمان زایمان مشورت کنید. شب خوش