ناراحتی از شروع مدرسه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1640 بازدید 9 تبادل تجربه

سلام، خسته نباشید، مشکل من اینه که در هفته های اول مدرسه همینطوری بی دلیل گریه ام میگیره و خیلی سختی میکشم چون همش درحال کنترل بغض خودمم شبها تا صبح خوابم نمیبره و الانم با شروع مدرسه ها باز داره این حالتام شروع میشه، درضمن من بچه دوم خانوادم و امسال به سال یازدهم میروم توروخدا کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دختر خوبم ، اميدوارم حالت خوب باشه و براى بقيه  كارها آمادگى داشته باشى ، عزيزم من احتياج به توضيحات بيشترى دارم درباره ی احساس شما و علت ناراحتيتون از شروع مدرسه و اينكه چند ساله كه اين احساس را داريد ؟ و وضعيت تحصيليتون چيه؟ اگه دوست داشتى به اين سؤالات پاسخ بده و بعد دوباره من در خدمتت هستم .

اما به طور كلى میتونى از روشهايى استفاده كنى كه مدرسه و محيط مدرسه برات دلپذيرتر باشه

اول اينكه به ياد ديدار دوستانى باش كه در ماه هاى گذشته نديدى و احتمالا دلتنگشون هستى ... درد و دل كردن ها، حرف زدن ها ، شوخى كردن ها، خنديدن ها ، دويدن و بازى كردن ها .... و همه  اتفاقات قشنگ و خوبى كه در مدرسه منتطر شماست شوق شما را براى رفتن به مدرسه زياد مىكنه ... به جاى ترس و دلهره و احساس ناراحتى و اندوه و گريه به روزهاى خوب مدرسه فكر كن و شادى را جايگزين كن

افسردگى حاصل از ترس مدرسه را به شادمانى آغاز مدرسه با انجام فعاليتهايى در اين مسیر تبديل كن ، خريد هاى اول مهرى روپوش و لوازم تحرير و دفتر و كتاب ....

و يعى من اين روزهاى آخر تابستون را به كارها و تفریحاتى كه دوست دارى بگذرونى ، سبنما ، پارک ، رستوران ، كافى شاپ ، خريد ، ديدار دوستان و.....

اين كارها باعث مىشه گريه كردن و افسردگى را رها كنى و با خوشحالى آماده نرفتن به مدرسه باش .

عزيزم چون علت ناراحتيت برام معلوم نيست راهنمايى هاى كلى كردم كه شايد خودت مى دونستى يا ممكنه بگى اگه مى تونستم اين كارها را انجام مى دادم ولى خيلى وقتها گرچه مى دونيم ولى نمى تونيم انجام بديم ، يادآورى اينها كمک مى كنه در بدست آوردنشون تلاش كنيم، پس به خودت كمک كن ... يا على بگو  و شروع كن به ايجاد لحظات خوب و قشنگ و مثبت

شاد باش عزيزم

تجربه شما

دختر منم میره یازدهم، چون از رشتش خیلی راضیه خوشحاله واسه مدرسه، اگه خانوادت اجبارت کردن برای رشته برگشت سخته، سعی کن با شرایط سازگار بشی و آینده شغلی خوبتو در نظر بگیری، من دوست داشتم دخترم به خاطر هوش زیادش توی ریاضی رشته ریاضی فیزیک رو انتخاب کنه ولی خودش کامپیوتر دوست داشت و اجبارش نکردم.

من همیشه شهریور واسم بد بود چون قرار بود مهر بیاد اه چه قدر عذاب آور بود الانم معلم شدم بازم همین آشه😑

۱۳ سال از آخرین باری که رفتم مدرسه میگذره اما هر سال با شروع پاییز هنوز همون ذوق و شوق میاد به سراغم عاشق بوی ماه مهرم بوی ماه مدرسه اما حیف تموم شد

من احساس میکنم دچار افسردگی فصلی میشی خانوم گل چون من خودم هم با اینکه پاییز رو دوست دارم و سالهای سال مدرسه رو تموم کردم بازم اوایل مهر دلم میگیره یه چند وقت میگذره بهتر میشم

وای نه 😭 من دلم برای مدرسه تنگ شده

خیلی ناراحتم امسال مدرسه نباید برم😭😢

منم از یک ماه قبل از شروع مدرسه افسردگی میگیرم امسال دارم به امید این میرم مدرسه که سال آخره

من کلاس اول خیلی شیطون بودم معلمم خوب نبود از همون اول نمیخواستم برم تا سال سوم چهارم خوب شدم ولی تا امسال که کنکور دادم هیج وقت دلم از معلم ها صاف نشد فقط به عشق اینکه با بچه ها با هم باشیم یه چیزی یاد بگیرم میرفتم وگرنه اصلا دوست نداشتم شاگرد درس خون و تیتیش مامانی کلاس باشم ...معلم ها که باهام رفیق میشدن جلوشون تقلب میکردم که دست از سرم بردارن

دختر من هم کلاس پنجم میره همینطوره. برعکس من بچه بودم شهریور خوشحال بودم و روز شماری میکردم برای باز شدن مدارس.

اما دخترم ناراحته. پارسال هم همینطور بود.

شوهرم و خانوادش هی میشینن از مدرسه بد میگن. پارسال خیلی باهاشون دعوا کردم سر این موضوع. دیگه چیزی نمیگن. هم خودم و هم دخترم شاگرد ممتاز هستیم.

بیشترش فکر میکنم رفتارهای شوهرم و مادرشوهر بیشعوره که میگن مدرسه بده.

منم همینطوریم

این حالت من و گریه هام و ناراحتی اول مدرسم از کلاس 4 شروع شد

نمیدونم چرا ولی بیشترش به خاطر معلم بد سال پیشم بود

من همیشه معدلم خوب بوده و هست یعنی شاگرد ضعیفی نیستم ولی تا الان که کلاس 9 هستم و 14 سالمه  این حالتو دارم

همیشه میگم کاش کلاس 3 که بودم معلمم رو عوض میکردم که تا الان اینجوری نمیشدم

یه جوری سر کلاس تو مدرسه گریه میکنم و دلم میخواد برم خونه انگار کلاس اولیم، در حالی که کلاس اول از همه بچه ها ریلکس تر بودم.

منم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم البته بعد از چند هفته  از شروع مدرسه برطرف میشه

این احساس ناراحتی و غم و دلتنگی من با فصل پاییز که شروع مدرسه هست بدتر میشه

یعنی مهر یه طرف، پاییز یه طرف دیگه😢😧

@star_612

وای دقیقا جفت خودم، مال منم بعد یه مدت برطرف میشه. از الان عزا گرفتم😭😭