لاغری و داشتن رژیم برای افزایش وزن

سلام من 26 ساله هستم قدم 170،وزنم 62،واقعا خسته شدم هرکار که گفتن انجام دادم ولی بی اثر بوده، تمامی آزمایشات  سالمه، دوست دارم به 68 تا 70 کیلو برسم،دو دوره قرص فارماتون خوردم هیچ اثر بخشی برام نداشت،آرد جوانه گندم دوماه بعد از غذا خوردم باز هم بی فایده بی فایده بود، دریغ از نیم کیلو اضافه وزن، کمکم دارم کشیده میشم به سمت قرصای چاقی که میگن ضرر بالایی داره😔اصلا هم لاغری ارثی نداریم هم خانواده پدر هم خانواده مادرم ژن چاقی دارن و هیچکدوم لاغر نیستن اگه میشه کمکم کنید ممنونم،

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب
بهتر است از نظر کالری دریافتی ، سو جذب و همچنین مسایل روحی هم بررسی شوید.