آزمایش سل فری

سلام و خسته نباشید. من هفته سیزدهم بارداری آزمایش سل فری تست دی ان ای رو انجام دادم بعد از ۴ روز با من تماس گرفتن که باید بیای از بند ناف نمونه گیری  بشه .من شنیدم که این نمونه گیری ریسک سقط جنین رو به همراه داره با توجه به اینکه من قبلا چندبار سقط داشتم و الان هم توی این بارداری لکه بینی داشتم که با مصرف شیاف قطع شده الان نگرانم چیکار باید بکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۱ جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

بله کمتر از یک درصد احتمال سقط وجود دارد البته تبحر پزشک هم شرط است ولی با توجه به سنتان این کار برای بررسی سلامت جنین الزامی است. بهتر است با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش