سلام مدتیه ترشحات واژنم بوی سیر میده

قبلا که به دکتر مراجعه کردم گفت التهاب مثانه و عفونت ادراری دارم که دارو داد به دو روز هم هست که قاعدگیم تمام شده حدود خرداد ماه لکه بینی هم داشتم که ماما بهم مدروکسی  پروژسترون داد بخاطر اختلال قاعدگی و مرداد دوبار قاعده شدم اما شهریور یک بار.

خارش واژش هم ندارم البته

شماتشخیصتون چیه دکتر؟

امکان عفونت وجودداره یا قارچ؟

ناگفته نماند من چون ساکن جنوب هستم و آلرژی و سینوزیت دارم که این امر باعث شده آنتی بیوتیک های قوی و مسکن های قوی مصرف کنم

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

باید معاینه شوید و چون آنتی بیوتیک مصرف میکنید احتمال عفونت زیاد است. موارد بهداشتی را خوب رعایت کنید. ژل های بهداشتی مفید است. انجام کشت ترشحات واژن و پاپ اسمیر اطلاعات مفیدی را برای درمان در اختیارمان قرار میدهد. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش