مشکل کوچک بودن سینه در روابط زناشویی

من 12 ساله که ازدواج کردم همسر خوبی دارم و همیشه به من ابراز علاقه میکنه .مشکل من اینه که سینه های بسیار  کوچک دارم .و این امر باعث شده توی روابط زناشویی بسیار خجالت بکشم .هر چند همسرم هیچوقت این رو به روی من نیاورده ولی مطمئنم دوست داشت جور دیگه بودم .به هیچ وجه هم امکان عمل کردن رو ندارم .گاهی دلم برای شوهرم میسوزه که با زنی بدون سینه ازدواج کرده و از لذتی که بقیه مردان متاهل دارند محرومه .اگه میشه راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

با سلام، اگر همسر شما در طی این ۱۲سال زندگی به این مساله اشاره نکرده و خواسته بیشتری نداشته شاید این مساله اصلا مد نظر وی نیست و تنها اشتغال ذهنی شما نسبت به تصویر بدنی تان است که به شکل یک فکر وسواسی درآمده و بایستی به حالش فکری کرد،جراحی که برای شما گفتید مقدور نیست، به جز آن می توانید ورزش کنید و اندام خود را با ورزش و بدنسازی پرورش دهید، به ظاهر خود برسید و به یاد داشته باشید که برای مردان زنی که به لحاظ جنسی در رختخواب گرم و ماهر باشد خیلی جذابتر از یک زن با سینه های بزرگ اما سرد و کناره گیر است. دنبال دارو و ژل و و... هم در این زمینه نباشید که بی فایده است، اگر با وجود این اقدامات و توضیحات اشتغال ذهنیتان نسبت به این مساله کم نشد حتما جهت مشاوره حضوری به روانپزشک با روانشناس مراجعه فرمایید.