آسیب به بکارت در رابطه سطحی

سلام، با نامزدم رابطه سطحی و بدون دخول داشتیم، حالا که نگاه میکنم انگار قسمت پایینی بکارتم یک برش خورده، درصورتیکه بعد رابطه نگاه کردم همچین چیزی نبود، خانواده مون خیلی رو این مسئله حساس اند، تو رو خدا کمکم کنید، نگاه میکنم یک حالت لوله ای اومده پایین که وسطش یک سوراخ نامنظم هست، من تو روستام، امکان رفتن به متخصص رو ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

تا معاینه نشوید نمی توان در مورد آسیب بکارت نظر داد. اگر نگرانید بیش از این مراقب باشید و میتوانید از همکارانی که در مراکز بهداشت هستند کمک بگیرید و از سلامت خود مطمئن شوید. روز خوش