مچ پام شکسته پلاتین دارم میرم فیزیوتراپی اصلا خوب نمیشه مچ پام همینجوری ثابت مونده خم نمیشه راه میرم کمی میلنگه چی کار کنم خم و راست بشه؟ مثل یه تیکه سنگه دکتر میگه مشکل نداره دو تا پلاتینشو درآوردم یکی مونده اونم میگه تو عمل ندیدمش!

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

محدودیت حرکتی تا حدودی ممکن است بخاطر وجود پلاتین باشد. یا ممکن است بخاطر بی حرکتی طولانی مدت در گچ

شما باید علاوه بر دستگاه های فیزیوتراپی شامل لیزر، مگنت، اولتراسوند و... ورزش هایی رو که فیزیوتراپیست شما میگه انجام بدهید مثل حرکت پدالی مچ پا. تمرکز روی ورزش بعد از شکستگی ها مهم ترین جزء درمان می باشد. همچنین میتوانید از پمادهای مسکن نیز روی موضع بمالید. همچنین هر چقدر پا را ماساژ بدهید برای افزایش دامنه حرکتی موثر میباشد