ویار شدید در بارداری

سلام خسته نباشید. سه ماهه باردارم بخاطر ویار شدید فقط زیر سرم هستم آمپول وریدی میزنن . یا بیمارستان بستریم یا خونه. از هر چی به خوردن ربط داره حتی بوی همه غذاها و خوراکی ها عذابم میده فقط گریه و استفراغ متخصص هم رفتم. کمکم کنید اوضاع وحشتناکی دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام ويار بارداری تا هفته ١٢قطع می شود با دارو فقط تا اندازه ای قابل كنترل هست در منزل اقوام بمانيد زنجبيل بخوريد و غذاهای خشک و كم ادويه همراه مصرف دارو ولی اگر نمی توانيد چيزی بخوريد بايد بستری شويد