همسرم زن داداشم را با من مقایسه می کند

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 662 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من یک مشکلی دارم که واقعا نمیدونم چکار کنم. از وقتی داداشم ازدواج کرده وقتی با شوهرم حرفم میشه همش زن داداشم رو به رخم میکشه و ازش تعریف میکنه. در حالی که بدی های زن داداشم رو تا حالا به کسی نگفتیم. زن داداشم وقتی شوهرهای ما رو میبینه خودشو شیرین میکنه میخواد ما رو از چشم شوهرامون بندازه. وقتی هم اخلاق بد کسی رو به شوهرم میگم در این صورتم ابراز خوشحالی میکنه واسه همین بدی های زن داداشم رو بهش نمیگم. خیلی ناراحتم که چرا نمیتونم با شوهرم راحت باشم چکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

اگر به صورت حضوری مراجعه کرده بودید، سوالات زیادی داشتم که ازتون بپرسم و در موردشون صحبت کنیم اما به صورت کلی، یک عبارت معروفی وجود داره که میگه هیچ‌وقت باطن زندگی خودتون رو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنید. مقایسه کردن خودمون، همسرمون و زندگی مون به این شکل، هرگز به بهبود کیفیت رابطه‌ی ما با همسرمون کمکی نخواهد کرد.

نمی‌دونم شما چطور فکر می‌کنید که بر اساس رفتارهای همسر برادرتون، به قصد و نیت ایشون پی بردید اما در هر حال، بهتون پیشنهاد می‌کنم به جای فکر کردن به بدی‌های ایشون یا هر کس دیگه، تمرکز کنید روی بهبود رابطه با همسرتون. تلاش کنید وقت بیشتری رو با هم بگذرونید. همدیگه رو عمیق‌تر بشناسید. نقاط ضعف همدیگه رو بپذیرید و نقاط قوت هم رو تقویت کنید. از همدیگه حتی برای کارهای خیلی کوچیک، تشکر کنید و قدر دان زیبایی‌های به ظاهر معمولی زندگی‌تون باشید. مهارت‌های گفتگو و ارتباط موثر رو یاد بگیرید و به کار ببندید. وقتی از نظر احساسی به همسرتون نزدیکتر شدید، راحت‌تر می‌تونید با هم صحبت کنید. و اون وقت، بدون اینکه لازم باشه بدی‌ها و خوبی‌های دیگران رو موضوع صحبت قرار بدید، می‌تونید با هم توافق کنید که بر بهبود کیفیت زندگی و رابطه‌ی خودتون متمرکز بشید به جای مقایسه‌ کردن همدیگه با دیگرانی که باهاشون زیر یک سقف زندگی نکردین و طبیعتا اونها هم مثل هر انسانی، نقاط ضعف‌ و خصایصی دارن که شما نمی‌شناسید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون

تجربه شما

بین شما و همسرتون قضاوتی نمیکنم که کدوم بیشتر مقصرید چون نمیدونم اختلافتون سر چیه ولی چیزی که  برای من مسئله هست همسر شما بسیار کار زشتی میکنن شما را با زن دیگه مقایسه میکنن اون هم یک زن نامحرم که این حساسیت را برای شما ایجاد میکنه که رو چه حسابی این توجه را نسبت به اون زن داره مقایسه کار درستی نیست ولی باز مقایسه با خواهر یا مادر میتونی تا اندازه قابل قبول باشه ولی با همسر برادر خودش یا شما ابدا توجیهی نداره باید همسرتون اونقدر تزکیه نفس داشته باشن که حتی روشون نشه همچین صحبتی را به زبون بیارن ....