سلام وقت بخیر چند سوال داشتم میشه از قرص یاز برای تنظیم عادت ماهانه استفاده کرد ؟ و اگه میشه طریقه مصرفش باید چطور باشه !

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله می توانید از قرص یاز استفاده کنید باید از شب پنجم قاعدگی شروع به مصرف قرص یاز کنید ۲۸ عدد آن که تمام شد بلافاصله بسته بعدی را شروع به مصرف کنید می توانید ۳ ماه از قرص جلوگیری استفاده کنید موفق باشید.