اقدام به بارداری بعد از سقط

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 64 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام . من 12 تیر توی بیمارستان سقط داشتم با قرص چون قلب جنین وایستاده بود (هفته نهم بارداری بودم) 14 مرداد پریود شدم و خیلی شدید بود حدودا 11 روز پریودم طول کشید و همیشه قبل از بارداری دورهام 28 روزه بوده طبق این سیکل باید 10 شهریور میشدم که پریود نشدم همون روز موعدم بتا دادم منفی شد یک دهم بود عددش. این بی نظمی مال سقطه؟؟ در حالی که یه دوره پریود داشتم چرا بهم ریخته سیکلام ؟؟ ناگفته نماند اقدام داشتم برای بارداری چون آندومتریوز دارم و دکترم گفت فورا بعد از اولین پریودی برم اقدام  ولی همونطور که گفتم روز موعد بتام منفی بود و دردهای پریودمم از یک هفته پیش شدید داشتم که الان ندارم و فقط کمی سینه درد دارم و ترشحات لوسیونی زیاد . تو رو خدا راهنماییم کنید بی بی چکم منفیه . امروز 3 روز تاخیرم . چرا دردام تمام شد و پریود نمیشم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام تغیرات هورمونی بعد از سقط وجود دارد برای همین جهت منظم شدن سیکل ها حداقل یک ماه تاخیر در اقدام توصیه میشود مگر سن خیلی بالا باشد
در صورتی که 10 روز از موعد گذشته است آزمایش خون بدهید

تجربه شما

سلام خسته نباشید

من 31 تیر بخاطر نزدن قلب جنین تو هفته هفتم سقط داشتم .4 شهریور و 3 مهر به طور منظم پریود شدم . میتونم این ماه دوباره برای بارداری اقدام کنم؟

(بعد از سقط جنین رحمم نرمال بود و هیچ مشکل خاصی نداشتم)

با تشکر از شما

@maryambanooooo

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بله می توانید برای بارداری اقدام کنید موفق باشید.