حرف زدن کودک 4 ساله

با سلام و خسته نباشید

من یه دختر 4 ساله دارم که تمام کلمات را درست تلفظ میکنه ولی فقط به جای ( ق) از حرف ( گ) استفاده می کنه، آیا جای نگرانی است؟ و اینکه نیازی هست به گفتار درمان مراجعه کنم؟ به نظر شما چطوری می تونم متوجه اشتباهش بکنم؟ باسپاس از شما

پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

با سلام
وقتتون بخیر
تا سن سه سالگی این صدا در بین صداهای دیگر کودک ظاهر میشودجای نگرانی نیست ولی برای تصحیح تلفظش میتوانید از یک متخصص گفتاردرمانی کمک بگیرید. در سن ورود به مدرسه و در سنجش پیش از آن اگر مشکلی در تلفظ کودک مشاهده شود کودک را قبل از ورود به مدرسه به گفتاردرمانی ارجاع میدهند. بنابراین اصلاح این صدا قبل از مدرسه ضروری هست