باسلام.من این ماه دکتربرام روزی۴تاقرص کلومیفن تجویز کرد برای ۵شب.الان دوروزه قرصام تموم شده وامروز چن تا قطره خون قرمزدیدم .علتش چی میتونه باشه.ممنون
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام قرص کلومیفن شبی یک عدد به مدت ۵ شب تجویز میشود داخل بروشو ر دارو هم کاملا توضیح داده شده وحداکثر تا دو عدد تجویز میشود معمولا روزی ۴ عدد تجویز نمیشود چون عوارض دارد بهتره با پزشک معالج خود تماس گرفته و مشکل خود را با پزشکتان در میان بگذارید