بیکاری همسر

سلام خانم آزادی وقت بخیر. قبلا یک سوال کردم (سلام من ۲۴ سالمه و شوهرم ۴۰ ساله هشت ساله زندگی مشترک مون شروع کردیم یک پسر سه ساله دارم  بعضی وقتها فکر میکنم من خیلی کوتاه میام شوهرم قول های که میده عمل نمیکنه من الان چهار ماه میشه خانواده ام رو ندیدم هی این هفته اون هفته میگه میریم  هر روز دیدن خانواداش میریم بهش میگم مگه از مجبوری با کسی دیگه رفت و آمد نداریم نه مسافرتی هیچی باهاش که صحبت میکنم میگه تو چیزی نگی من حواسم هست ولی میدونم فقط بچه گول میزنه هر کار میکنه فکر میکنه داره بهم لطف مکنه راستی اعتیاد داره بخدا خسته شدم بخاطر پسرم تحمل مکنم خسته شدم از این رفتارها چیکار کنم فکر میکنه کلفت آورده یک لیوان آب میخواد منو صدا میزنه)

امیدوارم به این سوال هم پاسخ بدید:

افسرده شدم . شب تا صبح بیدار صبح تا شب خواب بیکار بی پول درمورد اعتیاد که باید بگم هرچی باهاش حرف زدم اگه مخواست گوش کنه  تا حالا گوش کرده بود خسته شدم. زندگی مون خیلی تکراری شده

از ترس دارم زندگی میکنم که مبادا کسی بگه فلانی نتونست. یک زندگی اداره کنه چون محیط زندگی مون کوچیکه. بخاطر پسرم

خیلی خسته شدم. نه دعوا میکنه نه فحش میده فقط مشکل مون بد قولیشه و بیکاریش

خیلی خجالت میکشم وقتی خونه مادرش میریم. مادرش برنج یا سیب زمینی یا چیز دیگه به زور میده یا تموم صد تومنی دویستی های خرده میده که پول بستنی پسرم داشته باشم یا لباس کهنه خواهراش بپوشم اونم چند سایز بزرگ به این میشه گفت زندگی؟ چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیز
ترس رو از خودتان دور کنید ،قرار نیست شما عمرتان رو به خاطر حرف و نظر مردم هدر بدهید، شما فقط یکبار زندگی میکنید
اگر خانواده ای دارید که شما رو حمایت میکنند و از لحاظ روحی و احساسی توانایی تغییرات جدی در وضع زندگیتون رو دارید حتما راجع به ادامه زندگی تون با همسرتان یک تصمیم بگیرید به این خاطر که شما بسیار جوان هستید و شانس های زیادی برای زندگی بهتر دارید
آما اگر به هر دلیلی مثل کوچیک بودن محیط زندگیتون یا بچه یا خانواده و خصوصیات روحی خودتان شرایط این تغییر رو ندارین سرویس دهی تون رو به همسرتان کم کنید و به حداقل برسونید ،روابطتون رو کم کنید، کارهایی مربوط به ایشون رو انجام ندهید مثلا شستشوی لباس و... کمی در رفتارتان تجدید نظر کنید همسر شما به این وضعیت عادت کرده اند و احساس میکنند شما در هر شرایطی با ایشان با ملایمت رفتار میکنید، اندکی جدیت در رفتارتان داشته باشید امیدوارم مشکلاتتون به سرعت رفع شود