کنجکاوی جنسی در نوجوان ۱۳ ساله

سلام خسته نباشید. من یک بچه خواهر ۱۳ساله دادم پسره. دیروز که به خانه ما آمده بود گوشی مرا گرفت و بازی میکرد وقتی امروز به هیستوری سرچ گوگل رفتم دیدم کلمات نامناسب و مستهجن سرچ کرده و دیده معذرت میخوام کلمه س ک س و خیلی کلمات دیگر میخوام بدونم باید چیکار کنم؟ به خواهرم بگم؟ یا خودم باهاش صحبت کنم؟ روابط منو خواهرزادم طوریه که خیلی باهاش راحت نیستم یا به خواهرم نگم‌ و فقط اونو بترسونم که به مامانت میگم؟ به نظرتون چیکار‌ کنم بهتره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
خواهرزاده شما در آستانه نوجوانی قراردارد و این کنجکاوی ها تا حدود زیادی طبیعی است
یک پسر نوجوان را نمیشود ترساند و تهدید کرد
بهترین راه حل ایجاد ارتباط صمیمی و دوستانه است
خودتان به خواهر زاده تان چیزی نگویید ولی میتوانید به خواهرتان بگویید که فرزندش وارد مرحله کنجکاوی و جست و جو در فضای مجازی است تا به هزاران سوال که در ذهنش است پاسخ دهد واین یک اتفاق ناگوار نیست بلکه از مراحل رشد میباشد
بگویید به هیچ وجه سرزنش و تهدید نکنن بلکه رابطه خود را دوستانه تر کنند مخصوصا پدر خانواده
میتوانید مطالب علمی در این‌مورد را خودتان (والدین)تهیه کنید تا مطالعه کنند بهتر است اطلاعات را والدین همجنس به فرزندشان بگویند
ایام به کام