قهر کردن همسر

125 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. خسته نباشید

ببخشید وقتتون رو میگیرم، یه سوال داشتم از خدمتتون!

همسرم (32ساله) اخلاقش طوریه که فوری قهر میکنه، الان با بیشتر فامیلای خودش و همچنین خانواده خودش و خانواده من قهره! واقعا هم هیچ دلیل قانع کننده ای واسه قهر و قطع رابطه وجود نداره، تا یکی یه حرف معمولی بهش میزنه، بد برداشت میکنه و قهر میکنه، خودش که با هیچکس حرف نمیزنه، همه به من گله گی میکنن که شوهرت چرا اینجوریه؟ منم واقعا دیگه نمیدونم چه جوابی بدم. تو هیچ مراسمی شرکت نمیکنه، عروسی،مهمونی یا...

خانواده خودمم خیلی شاکین، خیلی هم احترامش میکنن ولی سر چیزای مسخره قهر میکنه، عین بچه ها!

البته اینو بگم اصلا با من اینجوری نیست، یعنی بیشتر از یکی دو ساعت قهر نمیکنه، واقعا نمیدونم چه رفتاری بکنم باهاش! چکار کنم این اخلاقشو بزاره کنار!؟ خواهشا راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام خدمت شما

این رفتار همسرتان می تواند مربوط به بعد شخصيتی يا درون فردی او باشد. ممکن است همسرتان، عزت نفس پايين يا آسيب ديده ای داشته باشد که در اين صورت وقتی در شرايط يا در معرض اختلاف عقيده يا سليقه با ديگران قرار می گيرد، راهی جز قهر کردن برايش باقی نمی ماند. در همين مواقع است که اصطلاحا می گويند: «به فلانی زود بر می خوره» يا «نميشه بهش گفت بالای چشمت ابروست». اگر می توانند از مشاوره متخصص و متعهد کمک بگيرند زیرا باید دقیقا از گذشته همسرتان تا امروز مورد بررسی قرار بگیرد تا اين مشکل پيشرفت نکند!