تعیین جنسیت قطعی

با سلام سونو ان تی در دوازده هفته و پنج روز گفتن دختر بدون احتمال و قاطع

سونو آنومالی در هفده هفته گفتن پسر صددرصد و در برگه قید شد آلتش هم نشون دادن

دکترم فرمودن سونو مجدد برم و نمیشه تشخیص داد

منشی دکترم فرمودن جایی که ان تی رفتم فقط از اون دستگاه دو تا در استان هست و خیلی پیشرفته است و قطعا همونه که ان تی گفته لطفا کمکم کنین نظرتون بفرمایید جایی که آنومالی رفتم جای معمولی ولی مورد تایید پزشکم بود.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بعد از هفته ۱۶ بارداری بهترین نظر را میتوان در مورد جنسیت داد و شما تا آخر بارداری هنوز کلی فرصت دارید پس صبور باشید. در این موارد بهتر است سونو در مرکز معتبر دیگری تکرار شود. شب خوش