مدفوع خلطی در نوزاد

سلام . من یک دختر یک ساله دارم که از یک ماه پیش یکم همراه مدفوع خلط دفع میکزد

اما از چند روز پیش با آبریزش بینی و تب شروع شده و بعد ۱۲ساعت اسهال شد

اسهالش زیاد نیست بی اشتهاست اما مدفوعش پر از خلطه. آزمایش مدفوع داده فقط توش وایت رو زده many/گلبول سفید/

میترسم. البته تبش قطع شده ‌. دکتر بهش آنتی بیوتیک داده. میخواستم بدونم ادامه بدم آنتی بیوتیک رو؟؟!

برای چی این طوری مدفوعش خلطی و بدبو شده؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
باتوجه با نتیجه آزمایش و شروع آنتی بیوتیک، نشانه های عفونت مطرح است. بنابراین داروهای تجویز شده را ادامه دهید. با توجه به اسهال مایعات بیشتر بنوشد. کته با ماست پروبیوتیک، دوغ، میوه هایی مثل موز و سیب پوست گرفته مصرف کند.