عفونت ادراری و تاخیر در پریود

477 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. 11 روز از وقت پریودم میگذره و آزمایش بتا دادم منفی بود و دو بار هم بی بی چک زدم منفی بود. هیچ علائم پریود شدن هم ندارم. شکم درد و کمردرد شدید دارم بی حالی و سردرد هم دارم یعنی مشکل از چیه؟ این رو هم بگم عفونت ادرار دارم.

اطلاعات تکمیلی

سن 16 جنسیت زن شغل مهسل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

خانم عزيز سلام آيا شما سونو داده ايد و يا حتی سابقه عقب انداختن داشته ايد ؟ چند سال است كه پريود ميشويد؟ چون هيستوری دقيقی نداريم نميتوان جواب دقيقی داد. ولی با اين اوصاف كه بيان كرديد بهتر است نزد ماما و يا متخصص زنان برويد تا كاملا مورد بررسی قرار بگيريد.

تجربه شما

سونو نرفتم. چهار ساله که پریود میشم. و اوایل پریودم یک بار 10 روز تاخیر داشتم ولی خوب شدم.  ولی الان تقریبا داره یک ماه میشه که پریود نمیشم . گفتن اگه زعفران دم کنم بخورم خوب میشم سه بار زعفران دم کردم و خوردم ولی پریود نشدم.  احتمال بارداری هستش.  دوباره. بی بی چک گرفتم ولی بازم منفی بود.  یعنی احتمالش هست که اشتباه نشون بده.