سلام و عرض ادب

مشکل من ترس بسیار شدید از سوسک هست که به فوبیا تبدیل شده و عملا زندگی منو دچار اختلال کرده، طوری که هر لحظه یهو از جا میپرم چون فکر میکنم سوسک رومه یا نزدیکمه، اگر سوسک ببینم ضربان قلبم بسیار بالا میره و بدنم عرق میکنه و دستام شروع میکنه به لرزیدن و سردرد عجیبی میگیرم ،به عکس سوسک اصلا نمیتونم نگاه کنم یا دست به عکسش بزنم، شبها مدام خواب سوسک و وحشت از اون رو میبینم، کمکم کنید میخوام از این فوبیا رها بشم و بتونم سوسک ها رو تحمل کنم و از دیدنشون وحشت نکنم، لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

با سلام، درمان هر نوع فوبیا مثل فوبیای نسبت به حیوانات درمان دارویی بعلاوه رفتار درمانیه، بایستی به شکل حضوری مراجعه فرمایید، این ترس به راحتی ظرف چند جلسه قابل درمان است.