وابستگی شوهرم به خانواده

باسلام و خسته نباشید. شوهری دارم که خیلی به خانواده اش خصوصا مادرش وابسته هستند و از طرفی مادرشوهرم خیلی با سیاست شوهرمو جذب میکنه طوریکه شب ها وقت خواب هم زنگ میزنه بابات رفته باغ تنهاست شوهرم ما رو بیخیال میشه و فوری میره هر چی میخواد براش میخره صبح تا شب هم خونه شونه اصلا سیرمونی نداره. البته مادرشوهرم میگه بیا به هر بهونه ای خیلی با سیاست گوشی که برای خودش خریده بود رو حتی ازش گرفت. درمقابل این مادرشوهر چگونه رفتار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز ... مشكل شما مشكل خيلی از خانمها هست و خيلی از مردها مادرشون رو بشدت دوست دارن و دلشون ميخواد خيلی ببيننش ولی اين هم اندازه داره و بايد به اندازه باشه بهتره زمانهایی كه تو خونه خودتون هستين كاری كنيد كه بيشتر بهش خوش بگذره و زندگيتون رو پر از هيجان كنيد .. كاری بكنيد كه زندگيتون از روزمرگی خارج بشه و هر روز براش يه كار هيجان انگيز انجام بدين خلاصه اينكه اولا به هيچ وجه غر نزنين كه از خونه فراری بشه دوما خونه رو براش پر از آرامش و خوشی كنيد كه به خونه خودش وابستگيش بيشتر بشه...