لثه کودک ۵ ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 20 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام وقت بخیر

پسر ۵ ساله ام وقتی میخنده لثه اش معلومه ارث مادر شوهرمه

بشدت هم لثه اش معلومه تا جایی که موقعه حرف زدن هم لثه اش پوشش کامل نداره خیلی نگرانم میخوام بدونم اگه سن برای درمانش مهمه تا دیر نشده بدونم و اقدام کنم.

دندوناش هم کوتاه نیست زیر لثه باشه حتی دندوناش درشته

یه مقدار لب بالاش کوچیک و رو به بالاست

تناسب فک بالاش متوسطه و بلند به نظر نمی رسه حتی شاید فک بالاش جزئی کوچیک باشه میخوام بگم به نظر من مشکل از بلندی فک بالاش نمیتونه باشه

میخوام لطف کنید و راهنمایی بفرمایید در این سن چه اقداماتی انجام بدم

با سپاس فراوان

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام عزیز.همانطور که گفتین فرم لب و فک کاملا ارثی هست.معمولا تا پایان رشد و بعد از بلوغ کاری نمیشه انجام داد ولی از ۷_۸ سالگی خوبه که توسط متخصص ارتودنسی ویزیت و مشاوره بشه.

تجربه شما

بسیار ممنونم🌹🌹