سلام .من 19 هفتمه اومدم بیمارستان برای سقط دیشب که بستری شدم ساعت 12 یه قرص زیرزبونی دادن یه واژینال من فقط تب و لرز کردم یکم درد داشتم دوباره 7 صبح دوتا قرص یکی زیرزبونی یکی واژینال که من بازم فرق نکردم و درد خیلی خفیف دارم میخوام بدونم چقدر طول میکشه تا سقط بشه ؟ در ضمن من سر بچه اول سه روز درد داشتم ولی دهانه رحمم باز نمیشد!

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
صبور باشید گاهی تا چند روز به مریض فرصت میدهند تا دهانه رحم باز شود ولی اگر این اتفاق نیفتد باید اقدامات تهاجمی تری انجام شود. گاهی پیاده روی میتواند موثر باشد. روز خوش