خونابه بعد از سقط جنین

سلام. چند روز پیش سوال پرسیدم که بعد از سقط اندازه سه دهم سی سی از بقایای جنین مونده ولی از روز پنج شنبه من یکم لکه بینی دارم . الانم حالت خونابه هست میخواستم بپرسم عادی هست؟ سمت راست شکمم هم تیر میکشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بعد از سقط لکه بینی طبیعی است ولی چون بقایا دارید باید تحت نظر باشید و سونو شوید تا در صورت لزوم اقدامات درمانی خاص را انجام دهیم.‌ با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش