سلام  دکتر خسته نباشید. من 19 سالمه یه دونه بچه  هفت ماهه دارم شوهرم از همه لحاظ باهام خوبه مهربونه فقط اینکه گاهی اوقات درکم نمیکنه خانوم دکتر من فشار عصبیم خیلی بالاست خود به خود بهم حرص میکنه انگار باید یه جیغ و داد حسابی بکنم تا راحت بشم میریزم تو خودم میشینم گریه میکنم بعد یه سردرد شدید میاد سراغم تو رو خدا کمکم کنید  نمیخوام شوهرم ازم دلخور باشه ولی وقتی اینطوری میشم اونم درک نمیکنه کمکم کنید . مرسی

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

آیا اطلاعاتی از افسردگی بعد از زایمان دارید؟!!!

به شما پیشنهاد می کنم یک مشاوره حضوری بگیرید تا افسردگی پس از زایمان با شما چک شود. این مورد بسیار شیوع دارد و با درمان می توانید رابطه بهتری داشته باشید