احساس ناراحتی و افسردگی دارم

سلام . من یه دختر ۱۷ساله ام

شدیدا احساس خلا و پوچی میکنم. امسال دوتا از درس های مهم رو افتادم انگیزه ای برای درس خوندن ندارم. هیچ ایده ای برای آیندم ندارم. بیشتر وقتها بی دلیل گریه میکنم و خیلی زود از کوره در میرم. خیلی عصبی و پرخاشگر شدم و همش به فکر خودکشی ام. شدیدا مضطربم و این اضطراب کاملا بی دلیله. از خودم و سبک زندگیم بدم میاد. نمیدونم چیکار کنم نمیخوام بمیرم ولی همش به خودکشی فکر میکنم و چندبار هم تا پای خودکشی رفتم. خیلی بی انگیزه و غمگینم نمیدونم چیکار کنم. اون قدری که حتی چیزی نمیتونه خوشحالم کنه. البته گاهی به مدت کوتاه احساس خوبی بهم دست میده. فقط در حد چند روز یا چند ساعت و باز دوباره این حس میاد سراغم. به نظرتون نیاز به دارو درمانی دارم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر

دختر گلم اولین کار شما باید این باشه که علت رو پیدا کنی که دلیل این بی انگیزه بودن به قول خودت رو پیدا کنی از کی و کجا و چطور شروع شد .کار بعدی این میتونه باشه که دنبال علاقه هات بری کارهایی که دوست داری رو انجام بده کارهایی که از انجام دادنشون لذت ببری .پاس نکردن دو واحد درسی به تنهایی نمیتونه علت باشه حتما از قبل چیزهای دیگه ای هم وجود داشته. سعی کن حتما ورزش بکنی. مدل و سبک لباس و اتاق خودت رو تغییر بده با اهداف کوتاه مدت قابل دستیابی شروع کن .و در مورد مراجعه به مصرف دارو من پیشنهادم اینه اول پیش روانشناس مراجعه کنی و در صورت تشخیص ایشون شما رو ارجاع میدن .موفق باشی