سلام من 50 کیلو اضافه  وزن دارم  بعد بارداری اینطوری شدم و می خوام سعی کنم لاغر شوم نمی تونم رژیم بگیرم به شیرینی جات خیلی علاقه دارم لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی

سلام دوست عزیز متاسفانه قد و وزن خود را به طور دقیق به ما نگفته اید اما اگر شاخص توده بدنی شما بالاتر از 40 بوده و سابقه رژیم های ناموفق داشته و نتوانسته اید وزن کم کنید می توانید از روش های جراحی با توجه به اضافه وزن زیاد برای کاهش وزن استفاده کنید. در این زمینه باید با کلینیک های جراحی باریاتریک مشورت کنید.