ناتواتی در ارتباط با جنس مخالف

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 133 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من در ارتباط با جنس مخالف به مشکل خوردم

هیچ کدوم از روابطم دوام نداره

نمی دونم به خاطر اینه که بیشتر ناراحتی و غصه هام رو باهاشون در میان میزارم یا عیب میگیرم ازشون

کلا خیلی ناراحتم ۲۱ سالمه رابطه ای ندارم .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
منطورت اینه که نمیتونی دوستی با جنس مخالف داشته باشی؟ جنس مرد و جنس زن تفاوت های زیادی دارن بطور مثال خانمها چند بعدی هستن و آقایون یک بعدی ؛روشهای ابراز دلتنگی و حل مشکلات شون هم فرق داره برای اینکه بتونید کسی رو کنارتون داشته باشید سعی کنید اول بشناسیدشون مثل استفاده از یه وسیله برقی جدید تا دفترچه راهنما شو مطالعه نکنید نمیتونید با امتحان کردن و شانسی ازش استفاده کنید .الان کتابهای مختلفی در این زمینه وجود داره که میتونین به راحتی دانلود و استفاده کنید

تجربه شما

اكثر پسرها هدفشون از رابطه با دخترا فقط سو استفاده و هوسرانيه . پاي حرفا و درد دل هاي هيچ دختري هم نميشينن مگر اينكه بدونن در قبالش چيزي عايدشون ميشه . مگر اينكه بخاي بشون باج بدي . مگر اينكه تسليم خاسته هاي كثيف اونا بشي . و يه دختر خوب و عاقل هيچوقت اين كارو نميكنه . تو با ديوار حرف بزني و درد دل كني بهتر از اينه كه بخاي باج بدي كه به درد دلات كسي گوش بده . پسري كه تو رو واقعا فقط براي خودت بخاد و دنبال هرزه بازي نباشه پاي درد دلات هم ميشينه . خودشم برات درد دل ميكنه . فقط پسري كه دوستت داره پاي درد دلت ميشينه . و گرنه بقيه از درد دل بدشون مياد عصبي ميشن همه ش ميگن بس كن ولش كن الكي بخند دنيا دو روزه بزار خوش باشيم فازه ما رو به هم نريز فازه غم نده بابا . اگر ادامه بدي رهات ميكنن . فكر نكن اگر تو درد دل نكني اونا دوست داشتني ميشن و ايراد از توئه . نه عزيزه من ايراد از تو نيست . ايراد از اوناس كه هدفشون از دوستي ناپاكي و هوسرانيه . هيچ وقت به دلت نميشينن . مطمئن باش . كسي به درده اينا ميخوره كه خودشم دنبال خنده و وقت گذروني و هوسراني باشه . همين . حقيقت اينه . حقيقتي تلخ