آماده کردن فرزند اول برای ورود فرزند دوم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 25 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و سپاس از توجه و جوابدهی شما. دختر ده ساله ای دارم که در آستانه سن بلوغ هست و دومین دخترم تا سه ماه دیگه به دنیا میاید بنا به درخواست دخترم انتخاب لباسها و به عهده خودش گذاشتیم تا حدودی، گاهی میگه منم میتونم بعدا شیر بخورم، این که آخر هفته همه کنار هم بخوابیم و یک سری از کارهای آبجی کوچیک با شما و دختر بزرگ خونه مایی و من نمیتونم یک سری کارها رو برای شما انجام بدم هم به خاطر بارداری بعدا زایمان و بچه داری و چون میدونم میتونی و از عهده اش برمیای و... اینها رو چند بار گفتم و این که دلم برای بچگیات تنگ شده الان دوباره میتونی بچگی هاتو ببینی چه کارهایی میکردی برای ما و دوباره برای ماهم تکرار میشه و خوش حالی دخترمو میبینم با این حرفها، مشکل سن بلوغ، هم زمانی با سال تحصیلی و تکیه دخترم به من، همچنین قرار گرفتن در موقعیت و سختی و خستگی زایمان و شیردهی زندگی رو تا مدتی از روال خارج میکنه و نمیدونم چه واکنشی در اون لحظه ممکن از خودم نشون بدم ترسیدم، احساس میکنم کم میارم، چطور دختر بزرگ رو آماده کنم، خودم چی با این استرس که این مدت داشتم آیا روح و جسم من جوابگوی اینها هست  ممنونم از توجه شما

اطلاعات تکمیلی

سن 39 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام

حتما در طول بارداری نوزادی را بهش نشون بدید.تا بدونه نوزاد چجوریه و چه نیازهایی داره ؟آخه بچه ها فکر میکنند برادر یا خواهر گیرشون میاد که باهاشون بازی میکنه و یا فکر میکنند عروسکی گیرشون میاد که راحت میتونند باهاش بازی کنند.بعد که مواجه میشن با نوزاد واقعی .توی ذوقشون میخوره.و مادر هی مرتب باید بگه که دست نزن.بوسش نکن.پس این تمرینها را قبل زایمان با بچه تون انجام بدید

باهاش صحبت کنید و بگید که نیازهای روانی و جسمانی نوزاد چیه...بهش بگید نیازهای تو توی این سن چیه و از خودش بپرسید که آیا نیازها متفاوته یا نه؟و باید چکار کرد. بزارید خودش راهکار بده و خودش مقایسه کنه

بعد زایمان هرکس کادو آورد بدید به بچه بزرگتر.بگید برای شما آوردند چون خواهر شدی

یا کلا از فامیل خواهش کنید برای بچه بزرگتر کادو بیارن.بجای نوزاد

قبل از زایمان خودتون به مناسبت خواهر شدنش با هم به بازار برید یه هدیه ویژه به همین مناسبت براش بخرید

هنگام بازدید اقوام از شما و نینی ،نوزاد را بزارید در اتاق. بزارید تا 10-15 دقیقه اول بچه بزرگتر دیده بشه و باهاش حرف بزنند.بعد با کمک دخترتون نوزاد را بیرون بیاورید و نشون بدید به اقوام

هر صفت خوب نوزاد را به خواهر بزرگتر تعمیم بدید.مثلا چشماش قشنگه چون شبیه توئه و صفتهای دیگر

مسئولیتهای کوچکی در مورد نوزاد بهش بدید.مثلا پتو بیاره.پستونک بزاره دهنش.وحسابی ازش تعریف کنید: آفرین عزیزم.چقدر خوبه تو را دارم.چقدر خوبه که کمکم میکنی و ...

از بزرگ بودن و صفتهای بزرگانه فرزندتون تعریف کنید.مثلا چقدر خوبه تو بزرگ شدی.چقدر عالیه که تو همراه ما غذا میخوری.چقدر عالیه که همش گریه نمیکنی.چقدر باید زحمت بکشم تا نوزاد همسن تو بشه

حتما و حتما ساعتی را با کیفیت در روز به فرزند بزرگتر اختصاص بدید و باهاش بازی کنید و سعی کنید در هفته یکساعت با هم بیرون برید.مثلا در حد یه خرید ساده،مادر و دختر بیرون برن

حسادت حتما بوجود میاد ولی با متانت شما و با دعوا نکردن شما سرِ اینکه مثلا نوزاد را محکم بوس نکن! دستش نزن! درست بگیرش! و ... کم کم تبدیل به حس عشق خواهد شد.امیدوارم به سلامتی زایمان کنید

مرتب بچه بزرگتر را سرزنش نکنید: محکم نگیرش. بوسش نکن. مراقب گردنش باش. بغلش نکن. بزار بخوابه...صبور باشید

تجربه شما

سپاسگزارم