سلام دختر من شانزده ماهشه عمل DDH انجام داد و دوماه تو گچ هستش آیا ممکن بعد از بازکردن گچ پاش کوتاه بمونه نگرانم و درمانهای بعد از بازکردن گچ چی هستن ممنون از پاسخگویتون ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام وقت بخير

با توجه به سن كم كودک شما توجه داشته باشيد كه حركت لگن در همه جهات به نرمی و بدون درد انجام شود

در اين سن چون همكاری وجود ندارد تمرين خاصی هم وجود ندارد

قرار دادن كودک در آب و تقويت عضلات اطراف مفصل به صورت آب بازی با كودک ميسر است

بالطبع كنار كودک هستيد و فقط اجازه ميدهيد كه حركت و پا زدن در آب را انجام دهد