افتادن نوزاد از روی کریر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 95 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام .نوزاد یک ماه ای دارم که در 6 روزگی متاسفانه از کریر افتاد سی تی شده خداروشکر شکستگی و خونریزی نداشته. خیلی نگرانم در آینده مشکلی براش پیش بیاد.ممنونم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، نگران نباشید، اگر علائمی نظیر استفراغ، خونریزی، بیهوشی و....نداشته اند، در آینده مشکلی پیش نخواهد آمد.

تجربه شما

ممنون از پاسختون. خانم دکتر از ارتفاع 80 سانتی متر افتاد. الان 43 روزشه اما تو چشمام نگاه نمیکنه. یعنی وقتی باهاش صحبت میکنم.