عدم تحریک جنسی بعد از ترک کوکائین

با سلام، همسر من نزديک به دو سال كوكايين مصرف ميكرد و فیلم مستهجن نگاه ميكرد، الان ٨ ماهی هست كه ترک كرده ولی متاسفانه ديگه به صورت عادی تحريک نميشه، خيلی بايد به خودش فشار بياره شايد بتونه. گاهی ميشه تا يک ماه اصلا رابطه نداريم. لطفا بفرماييد چه كارايی ميتونه به ما كمک بكنه تا همسرم مثل يه مرد عاديی تحريک بشه

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٦ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
اساسا یک از دلایل شایع در روی آوردن به سوءمصرف کوکائین که در نهایت هم به اعتیاد و وابستگی به کوکائین منتج میشه ، همون اثر افزایش آن در میل جنسی فرد است !
بنابراین در  کسی که وابستگی به کوکائین پیدا می کنه ، میل جنسی هم شرطی و وابسته مصرف کوکائین می شه و حالا که بعد از دو سال مصرف کوکائین رو کنار گذاشته کماکان میل جنسی کمی خواهد داشت .
بنابراین اگر بعد از گذشت ۸ ماه هنوز مشکل برطرف نشده می بایست از طریق درمان دارویی جایگزین و مناسب نسبت به رفع مشکل اقدام کرد .
پیشنهاد می کنم جهت درمان دارویی لازم به اتفاق همسرتون به یک روانپزشک مراجعه فرمایید .