آزمایش غربالگری و nt

سلام و خسته نباشید. توی آزمایش غربالگری اول زده ریسک سندروم ۱in14,000 و nt2.1 و در آزمایش خون غربالگری دوم ریسک سندروم 1in2,200 ولی سونوگرافی آنومال و ناهنجاریهای جنین و مادر همه چیز نرمال و سالم بود. الان میخوام بدونم بچم سالمه یا مشکل سندروم دان داره. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
باید سونو و آزمایشات با هم دیده شود تا بتوان تفسیر نمود. اگر در موارد فوق مشکلی باشد پزشک حتما به شما اطلاع میدهد در این مورد با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش