ازدواج با مرد مبتلا به پسوزیاریس

سلام وقتتون بخیر. به تازگی فردی به خواستگاریم اومده که تمام شرایطمون با هم همخوانی داره و کاملا ایده آل من هست اما خودش جلسه آخر عنوان کرد که بیماری پسوزیاریس داره. به من گفت وقتی استرس شدید داده در ناحیه سرش لکه های سفیدی میزنه و پوستش خشک میشه. گفت ارثی هست. و کمی من رو دو دل کرده. خواستم بدونم این بیماری خطرناکه و واگیردار نیست؟ در آینده چند درصد احتمال داره فرزندمون بهش دچار بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل اموزگار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. این بیماری خطری ندارد. واگیردار نیز نمی باشد. اما انتقال آن به فرزندان وجود دارد.