با سلام، بارداری اول دیابت بارداری در سه ماه آخر داشتم که با رژیم کنترل شد، در بارداری دوم ماه دوم متوجه شدم و گلوکوفاز 500 تجویز کردن و کنترل شد در هفته بیست و چهار قند یک ساعته و دو ساعته 23 تا بالا بودن ولی ناشتا خوب بود گلوکوفاژ 500 روزی دوتا تجویز کردن، هر چی سرچ میکنم یا از اطرافیان ماما و پزشک که کنترل بارداری میرم نظرشون خوب نیست روی این قرص ومیون چرا انسولین تجویز نشده و متفورمین مصرف نمیکنی، نمیدونم باید چکار کنم تغییر متخصص غدد، اعتماد به پزشک، ادامه درمان ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 39 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

سلام و خسته نباشید

در مورد قرص گلوکفاژ باید خدمتتون بگم که نگران نباشید در حال حاضر در مقاله های اخیر گفته شده که قرص گلوکفاژ هیچ اثر بدی روی جنین ندارد نگران نباشید اما راجع به اینکه پزشک چرا به جای انسولین به شما قرص دادن بهتره حتما از پزشکتون سوال کنید چون حتما ایشون با در نظر گرفتن موارد مختلف قرص رو برای شما تجویز کردند  پس نگران نباشید و به پزشکتون اطمینان کنید.

بارداری خوبی رو براتون آرزو میکنم.